De Witteberg Texel

Handig om te weten

Handig om te weten

Onderstaand vindt u een aantal praktische tips voor uw komst naar Texel en het verblijf op ons park.

Aankomst

Wanneer u op de aankomstdag denkt aan te komen na 17.30 uur verzoeken wij u om dit vooraf even te melden. Uw sleutel ontvangt u dan via een sleutelkluisje.

Linnengoed

Bedden

De bedden in onze huizen zijn voorzien van dekbedden. In het algemeen zijn dit dekbedden van schapenwol. Wilt u i.v.m. een allergie liever synthetische dekbedden laat het ons dan vooraf even weten en dan regelen wij dat voor u. 

Uw bedden zijn bij aankomst opgemaakt.

Kindercampingbed

De kinderbedjes zijn niet voorzien van dekbedjes en beddengoed. Wij verzoeken u om dit zelf mee te brengen.

Handdoeken en keukendoeken

Handdoeken en keukendoeken zijn niet automatisch bij uw reservering inbegrepen. U kunt handdoekensets en keukendoekensets als extra opgeven bij uw boeking of achteraf huren bij de receptie.

Vertrek

Bij uw vertrek verzoeken wij u het huis als volgt achter te laten:

  • alle gebruikte bedden afgehaald (niet de moltons). Al het gebruikte bedlinnen graag in in de gang zetten. De dekbedden opgevouwen op de bedden.
  • geen ongewassen vaat achterlaten en de vaatwasser uitgeruimd
  • schoongemaakte kookplaat en oven/magnetron
  • vuilniszakken en overig vuil in de vuilcontainers deponeren
  • zorgen dat alle vertrekken bezemschoon zijn

Overtocht naar Texel

Op de dag van aankomst maakt u gebruik van de veerdienst Den Helder - Texel. De overtocht kunt u niet reserveren. De capaciteit en dienstregeling van de boten is zodanig dat slechts op piekmomenten een wachttijd kan ontstaan. Het is aan te raden om al thuis uw ticket aan te schaffen. U hoeft dan in Den Helder niet te wachten voor de loketten en kunt sneller het haventerrein oprijden. Voor meer info: Teso Texel

Parkeren op Texel

Op verschillende plaatsen op Texel zijn er betaalde parkeerplaatsen. U kunt kiezen voor het betalen bij de parkeermeter, maar in veel gevallen is het voordeliger om vooraf een e-parkeerticket te kopen. Dit ticket koopt u online waarbij uw kenteken wordt geregistreerd. Tijdens uw vakantieperiode heeft u dan verder geen omkijken meer naar een parkeerautomaat.

Meer info: Texelevignet

Fietsen op Texel

U kunt heel makkelijk via de volgende link uw fietsen bestellen. Ze worden bij ons op het park gebracht en opgehaald. (ATB's kunt u niet reserveren en laten bezorgen. Hiervoor dient u naar de fietsverhuurder in De Koog te gaan. Fietsen op Texel, aan de Nikadel).

Nu reserveren: shop.tilia.app/witteberg

Broodjes service

Vers gebakken broodjes elke morgen! Bestel uw broodjes via de volgende link:

Nu bestellen: Broodjesservice Texel

De broodjes worden rond 8 uur 's morgens bij u aan de deur gebracht.