De Witteberg Texel

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Betaling

Na uw reservering ontvangt u een bevestiging inclusief de betalingsinformatie.

  • Aanbetaling 50% van de reissom binnen 14 dagen na ontvangst van de bevestiging
  • Restantbetaling 50% uiterlijk 6 weken voor de aankomstdatum

Voor boekingen waarbij de aankomstdatum binnen een periode van 6 weken na reservering valt, is direct de volledige reissom verschuldigd.

Toeristenbelasting

De tarieven voor de toeristenbelasting worden door de Gemeente Texel vastgesteld. Een eventuele wijziging van het tarief, nadat u heeft geboekt, wordt verrekend bij de receptie.

BTW

In de huur en bijkomende kosten is de wettelijk vastgestelde BTW opgenomen, zoals bekend op het moment van reservering. In 2019 bedraagt deze 9%. In geval door wettelijke maatregelen de BTW op het moment van uw aankomst afwijkt van het percentage dat bekend was op het moment van uw reservering, zal het verschil worden verrekend.

Voorkeur

In het geval u langer dan 10 maanden voor aankomst boekt, dan is uw voorkeurskeuze eerst definitief vanaf 10 maanden voor de aankomstdatum. De eigenaar van de betreffende woning heeft tot dat moment de mogelijkheid de beschikbaarheid van de woning in te trekken vanwege eigen gebruik of gepland onderhoud. In deze zeer incidentele gevallen zullen wij met u in contact treden voor het vinden van een passende oplossing.

Annulering

  • bij annulering tot 42 dagen voor de dag van aankomst: 30% van de reissom;
  • bij annulering vanaf de 42ste dag (inclusief) tot de 28ste dag voor de dag van aankomst: 60% van de reissom;
  • bij annulering vanaf de 28ste dag (inclusief) tot de dag van aankomst: 90% van de reissom;
  • bij annulering op de dag van aankomst of later: de volle reissom.

In geval van annulering betalen wij u altijd de vooruit betaalde toeristenbelasting en niet gebruikte lakensets terug. Wij bieden zelf geen annuleringsverzekering aan en adviseren u dringend om een annuleringsverzekering af te sluiten. Risico van annulering kan niet op het park worden afgewenteld.

Jongerengezelschap

Groepen van alleen jongeren (leeftijd van het gehele gezelschap jonger dan 21 jaar) kunnen in principe niet huren op ons park. Wanneer wij dit toestaan dan kan in afwijking van de standaard regeling bij sleutelafgifte om een borgsom gevraagd worden van € 250,-.